Månedlige arkiver: juli 2024

Så var dekket smurt

Av | 30. juli 2024

Idag var han Erling og han Oddgeir og smurte dekket på Kystlaget sin båt m/kr «Senjapynt» i godvéret. Igår var et anna arbeidslag, – Are, Harald og en til og skrubba og spylte dekket for å klargjøre det for smøringa idag.

«Rorbua» til Skrolsvik

Av | 26. juli 2024

Lørdag 28. september kjem «Rorbua» til Skrolsvik. Men dem som kunne tenke seg en billett no, e allereia for seint ute. Billettan blei reven bort like fort som til en Bruce Springsteen-konsert. I konseptet «Rorbua» invitere Sindre Olav Fredriksen et knippe gjesta på besøk på scenen for å fortelle skrøne, anekdota, vitsa og gode historie… Les mer »

Bortreist nokken daga

Av | 23. juli 2024

Vi beklage at det har vore litt taust her i det siste. Det skyldes ikkje at temperaturan har lie og stanga mot 30 grader, men at vi har vore med m/kr «Senjapynt» til Bodø der båten deltok på Landsstevnet til Forbundet Kysten. Turen gikk fint, her e båten fortøyd ved heimerkaia i Skrolsvik etter returen… Les mer »

Blomsterproblem på kirkegården

Av | 16. juli 2024

I det siste har ett eller anna vesen rykt opp og til dels fjerna blomster fra fleire grave på den nye kirkegården på Eidet. I flg Tranøy menighet påstår nokken at det e hare. Men det skal visstnok være observert at kråka står bak. Vi har hørt om at enkelte strør pepper rundt blomsten for… Les mer »