Månedlige arkiver: august 2024

Blei ikkje «Årets Jokerbutikk», men hadde sikkert den beste festen

Av | 29. august 2024

Joker Stonglandseidet e allereia kåra som beste Joker-butikk i region nord. I dag skulle «Årets Jokerbutikk» i Norge kåres. Når butikken på Stonglandseidet i tillegg kan feire 10 års jubileum, passe det å arrangere fest. Og det blei det tilgangs. Med stort kakebord, diverse anna matservering som lapskaus og pølse med brød, smaksprøva fra diverse… Les mer »

3-årsjubileum for kaffibrenning

Av | 28. august 2024

Vi ville berre henlede oppmerksomheita på at idag e det nøyaktig tre års sia den offisielle åpninga av Senja Roasters sitt kaffibrenneri på Stonglandseidet. Dem hold fortsatt til i Sentrumsgården, i naborommet til lokalan der menighet og prest hadde kontor inntil i går.

Prest og menighetskontor på flyttefot

Av | 27. august 2024

Mandag var det hektisk aktivitet med å tømme preste- og menighetskontoret i Sentrumsgården (det tidligare bankbygget) på Stonglandseidet. – Vi flytter til vårt nye kontor i helsesenteret lengre opp i bygda, sei Morten prest. Han syns dem får flotte lokala der, og blir på mange måta meir synlig og tilgjengelig. Han regne med å være… Les mer »

Vil heve Storvatnet 20 cm

Av | 27. august 2024

Lerøy Aurora AS og Senja kommune ønske å ta i bruk Storvatnet ved Vesterfjell til vannforsyning til det landbaserte oppdrettsanlegget på Rubbestad, samt til drikkevannskilde i området. I følge brev med invitasjon til folkemøte e det snakk om å heve vannstanden med 20 cm.

Bodyguard fra Sør-Senja

Av | 26. august 2024

5. september e det premiere på musikalen «Bodyguard» på Chateau Neuf, basert på Whitney Houstons filmsuksess for nokken år sia. I ensemblet sammen med mange (andre) kjente namn finn vi Eirik Dreyer Sellevoll fra Stonglandseidet, en danser som vi bl.a. såg på TV-skjermen sammen med andre artista under siste norske Melody Gand Prix. -Break a… Les mer »