Månedlige arkiver: september 2024

Sendt med ambulanse etter uhell ved trafostasjonen på Eidet

Av | 16. september 2024

I følge NRK har Troms politidistrikt fått melding om ei arbeidsulykke med personskade på trafostasjonen på Stonglandseidet. Vedkommende e frakta bort fra stedet i ambulanse og skadeomfang er ukjent. Personen var ved bevissthet. Då vi var der var politi på plass, og Arbeidstilsynet var tilkalt. De ansatte i Arva som var på stedet henviste oss… Les mer »

Sauleitardag i år og

Av | 12. september 2024

Forsøket med å innføre «sauleitardagen» ifjor blei populært, med deltakera vidt omkring. Derved legg vi ut denne meldinga ifrå Stonglandet grunneierlag: – Vi arrangerer sauleitardag i år også! Den blir neste søndag, altså 15. september. Oppmøte på Solvang kl 11.00, så fordeler vi oss ut derfra. Om det er bra vær fyrer vi opp bål… Les mer »

– Småviltjakt Stonglandet 2024

Av | 9. september 2024

(Vi er bedt om å ta inn denne bekjentgjørelse, hvilket herved gjøres:) Styret i grunneierlaget har fastsatt følgende for småviltjakt på Stonglandshalvøya: Det åpnes for begrenset jakt på rype, orrfugl og hare i perioden 10.–24.september 2024. Etter denne perioden

Mykkje folk på Gatefesten

Av | 8. september 2024

Den første «gatefesten» på Stonglandseidet blei arrangert i 2014 etter at en heimvendt sørsenjaværing hadde tatt med seg idèen fra nokka større plassa i Europa. Sjøl om mykkje foregår ute, må nok gymsalen på Stonglandet skole gjøre nytte som «hovedgate». Kvert år har innflyttera fra utlandet en viktig plass i arrangementet, iår var det Ukraina… Les mer »