Prest og menighetskontor ut, Husflidslaget inn

Av | 8. september 2024

Husflidslaget flytte heile butikken fra dagens lokala i Rochmanngården Senja Roaster i Sentrumsgården ved nyttår. (Arkivfoto)

Endelig kan vi fortelle kem som flytte inn i Sentrumsgården etter at prest og menighet flytta opp til Helsesenteret:
Det e Sør-Tranøy Husflidslag som e de nye leietakeran. Dem har vore på leiting etter nye lokala ei tid, og no e avtalen i boks med Senja Roasters AS.
– Nå kan du få skrive at Husflidslaget får nye lokaler fra januar 2025, svare ho Gro i husflidslaget. Og berette videre:
– Vi er enig med Senja Roasters om å leie de tidligere lokalene til menighet og prest, der vi kan ha butikken vår, pluss et rom i 2. etasje til arbeidsstue. Dessuten får vi benytte kafeen og kjøkkenet hver lørdag unntatt 2 måneder om sommeren da Roasters skal ha kafé selv. Vi får også fortsette den gode tradisjonen der andre lag og foreninger og skoleklasser kan ha ansvar for kafeen etter avtale med oss.
Men resten av dette året blir alt som før med kafé og julemesse og husflidsutsalg i de gamle lokalene, avslutte ho med. Og legg til at husflidslaget har MASSE arbeid framfor seg, men at det blir spennende, og dem tror det kjem til å bli veldig bra !