Imorra mandag 6. juni åpne Nader Ghassan og Hanin Alabbas gatekjøkken på Stonglandseidet. Den nyrestaurerte matvogna e plassert trygt inntil veggen på Joker/Eidet Handel.
Nader har lang erfaring fra diverse restaurantdrift før familien kom til Norge for endel år sia.
«Naders, – syrisk godt» e namnet på nyetableringa. Det fortell at det e syrisk mat tilpassa norske forhold det dreie seg om, samt at ordet «syrisk» e et gammelt dialektord på strøket for «veldig/mykkje».
Klokka 12.00 åpnes serveringsluka i morra, og planen e å holde åpent til kl 20.00.
Fantastisk! Lykke til!
Vi skulle skaffe noen benker på siden og planter en tre i asfalt-verden, slik at Stonglandseidet får en møteplass midt i bygden. Dette mangler vi, syns jeg.
Gratulerer til Nader og lykke til med driften. Godt jobba😊