Rapport fra Rigmor Sellevoll:
Mølje – bare ordet er nok til at ”kjæften vassflyt” – som det sies. Og på denne tid av året hører skrei med rogn og lever, rett fra storhavet til og regnes som en delikatesse.
Takket være medlemmene i ungdomslaget ”Ny Dag” som inviterte til møljekalas på Solvang lørdag ettermiddag, ble det full klaff denne gang også.
Rundt 80 personer var innom i følge leder i laget, Jon Kristian Valvåg, som var veldig fornøyd med at så pass mange møtte opp.
”Nydelig mat” var det enstemmighet om. Kaffe og dessert hørte også med, fruktcocktail med is, så ingen gikk hjem på tom mage.
100 kg skrei var innkjøpt på Husøya – så dermed var det skikkelig vare som ble servert.
Hele dagen hadde noen vært i full aktivitet for å få alt ferdig til kl 14 som var annonserte, og i tillegg arbeide dagen før med å få ordnet lokalet klar til gjestene kom.
Et flott tilbud – det skal de ha all ære for.